İçeriğe geç

Tgrt Ana Haber Spikeri Kim

Ekrem Açıkel kimdir, nerelidir?

Ekrem Açıkel, 1973 yılında Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde doğdu. Ekrem Açıkel, İstanbul Üniversitesi İletişim ve Gazetecilik Fakültesi’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine 1995 yılında İhlas Haber Ajansı’nda başladı.

TGRT Haber sabah spikeri kim?

Pınar Ergüner (@PinarErguner) / X. Hafta içi her sabah saat 10’da.

Halk ana haberi kim sunuyor?

Ekrem Açıkel ile Halk Ana Haberi (15 Temmuz 2024) – YouTube.

Atv Ana haber spikeri kim?

atv HaberTürüAna HaberModeratörCem EĞİTir (Hafta içi) Nihan Günay (Hafta sonu)ÜlkeTürkiyeDilTürkçe6 satır daha

Ekrem Açıkel’in eşi kim?

6 Haziran 2010’da ATV muhabiri Işıl Özdem ile evlendi. Bir kızları var. 2015-2018 yılları arasında üç yıl boyunca iş geliştirme eğitimleri verdi. Açıkel, 2018 yılında gazeteciliğe geri dönmeye karar verdi ve TGRT Haber’de genel yayın yönetmeni oldu.

Tgrt muhabiri Ekrem Açıkel nerede?

İktidara yakınlığıyla bilinen TGRT Haber’in ana haber programını sunan ve özellikle ekonomiye yönelik eleştirilerinin ardından ‘ekranlardan çekilen’ usta sunucu Ekrem Açıkel, Halk TV’ye geçtiğini duyurdu.

Elanur Cebeci kimdir?

Ünlü sunucu Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988’de İstanbul’da doğdu. Televizyonda yer almadan önce 2011 yılında İstanbul FM radyosunda yaptığı programlarla tanındı. TRT 1’de muhabir olarak çalışmaya başlayan Ela Rümeysa Cebeci, aynı zamanda oyunculuk kariyerine de başladı.

Ela Rumeysa Cebeci’nin estetik var mı?

Ela Rümeysa Cebeci’nin yıllar içindeki değişimi fark edilmedi. Ünlü spiker estetiğiyle bambaşka bir insana dönüştü.

TGRT Haber Para Konuşalım sunucusu kimdir?

Mert Başaran, TGRT Haber canlı yayınında yayınlanan “Hadi Para Konuşalım” programında analiz ve yorumlarıyla sorularınızı yanıtlıyor. Mert Başaran ile her pazar saat 21:00’da TGRT Haber’de Hadi Para Konuşalım.

Ece Üner hangi kanala geçti?

Milyonlarca kişinin sevdiği Ece Üner, yeni yayın sezonunda Halk TV’de! 21 Ağustos 2024

Halk TV sabah spikeri kim?

ProgramlarProgram adıModeratörYayın günüEkrem Açıkel ile Kamu HaberleriEkrem AçıkelHafta içi her gün 15:00Günaydın TürkiyeNevra ÖnerHafta içi her gün 7:00Yeni Bir Sabahİsmail KüçükkayaHafta içi her gün 8:00AslındaKürşad Oğuz İsmail KüçükkayaSalı 20.

Seda Selek evli mi bekar mı?

Seda Selek, 2008 yılında Tunç Arslanalp ile evlendi.

Star TV Ana Haber spikeri kim?

Günümüzde ana haber sunucusu Nazlı Çelik’tir. Sunucular zaman dilimine göre sık sık değişmektedir.

Kanal D’nin haber spikeri kim?

Kanal D Haber, Türk televizyon kanalı Kanal D’nin haber bölümüdür. Ana program Ana Haber, 11 Mayıs 2020 tarihinden bu yana Deniz Bayramoğlu’nun sunuculuğunda sunulmaktadır.

Beyaz TV Ana Haber spikeri kim?

Doğru, tarafsız ve güncel haber alma isteği bir tercihtir. Siz de Beyaz Ana Haber’i tercih etmelisiniz. Beyaz Ana Haber, Nesibe Cebeci’nin sunumuyla Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün 18:30’da yayınlanıyor… Doğru, tarafsız ve güncel haber alma isteği bir tercihtir.

Fethi Açıkel aslen nereli?

Fethi AçıkelDoğumFethi Açıkel 1970 (53-54 yaşında) Antakya, Hatay, TürkiyeVatandaşlıkTürkiyePartiCumhuriyet Halk PartisiEğitimAnkara Üniversitesi, Siyaset Bilimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Essex Üniversitesi7 satır daha

Burak Açıkel kimdir?

📌Çocuk ve ergen psikiyatristi/psikoterapisti. 🏨Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı. 📩.

Meltem Acikel kimdir?

Meltem Açıkel, 1965 yılında İstanbul’da doğmuş bir şef, televizyon programcısı ve yazardır. İlk ve ortaokulu Emirgan’da tamamladı. Moda Kız Meslek Lisesi’ne gitti. Daha sonra takı tasarımı ve mutfak sanatları okudu.

Resul Açıkel kimdir?

Resul Açıkel – Genel Müdür – FoodX Lojistik | LinkedIn.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Uzun Saçlı Escort