İçeriğe geç

Albatros Ingilizcede Ne Demek

The albatross ne demek?

Diomedeidae veya albatros, Procellariiformes takımına ait bir kuş ailesidir. Albatroslar geniş kanatlarıyla uzun mesafeleri kolayca uçabilirler.

Allbatross ne demek?

Allbatross Portföy Yönetimi A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine tabi, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yatırım çözümleri sunan bağımsız bir portföy yönetim şirketidir.

Albatros kimlere denir?

Türk Dil Kurumu’na göre albatros kelimesi bir kuş türünü ifade eder. Atlas Okyanusu’nda yaşayan, 1 metre uzunluğunda, fırtına kuşları familyasından büyük bir kuştur.

Penguen ingilizcede ne?

“penguin” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 5 sonuç pinguin i.

Albatros kuşu martı mı?

Tüm albatroslar diğer martı türlerinden çok daha büyük bir kanat açıklığına sahip olacak ve gezgin ve kraliyet albatrosu en büyük martının iki katı kanat açıklığına sahip olacak. 3 Ocak 2012Tüm albatroslar diğer martı türlerinden çok daha büyük bir kanat açıklığına sahip olacak ve gezgin ve kraliyet albatrosu Kraliyet albatrosu en büyük martının iki katı kanat açıklığına sahip olacak.

Albatros nasıl bir hayvandır?

Albatroslar tüm kuşlar arasında en muhteşem uçucular arasındadır ve rüzgarlı havalarda son derece uzun ve dar kanatlarını hiç çırpmadan saatlerce havada kalabilirler. Sakin havalarda, bir albatros tıknaz vücudunu havada tutmakta zorluk çeker ve su yüzeyinde dinlenmeyi tercih eder.27 Ağustos 2024Albatroslar tüm kuşlar arasında en muhteşem uçucular arasındadır ve rüzgarlı havalarda son derece uzun ve dar kanatlarını hiç çırpmadan saatlerce havada kalabilirler. Sakin havalarda, bir albatros tıknaz vücudunu havada tutmakta zorluk çeker ve su yüzeyinde dinlenmeyi tercih eder.

Allbatross kimin?

Ziraat Bankası A.Ş.

Ali Ercan kimdir Albatros?

Ali Ercan, seramik, turizm ve madencilik gibi sektörlerde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Grubu’nda Genel Müdür, Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Lla hangi fon?

LLA-ALLBATROSS PORTFÖY AYDIN ​​​​​​HİSSE SENETİ SERBEST (TL) FONU (HİSSE SENETİ YOĞUN FON)

Albatros hangi ülkenin?

Aero L-39 Albatros, Çek Cumhuriyeti’nin yüksek performanslı eğitim uçağıdır.

Albatros kuşu neyi simgeler?

Albatros kuşu denizde uzun avlanmanın yanı sıra romantik ve sadık yapısıyla da dikkat çeker. En uzun kanat açıklığına sahip kuş olan albatros, eşler arasındaki sevgi ve sadakat nedeniyle en özel kuşlardan biridir.

Siyah albatros nedir?

Kara kaşlı albatros (Thalassarche melanophris), kara kaşlı mollymawk olarak da bilinir, albatroslar takımının Diomedeidae familyasından büyük bir deniz kuşudur; familyasının en yaygın ve geniş alana yayılmış üyesidir.

Orangutan ingilizcesi ne?

“Orangutan” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 14 sonuçKategoriİngilizce1Genelorang-sham i.2Genelorang-i.3Genelorang-utan i.4Genelorangoutang-i.

Okapi ingilizcesi nedir?

“okapi” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 3 sonuç okapia johnstoni i. okapia i. Cins Okapia i.

Kaplan’ın İngilizce adı ne?

“Tiger” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 5 sonuç Tiger i.

Albatros kuşu neyi simgeler?

Albatros kuşu denizde uzun avlanmanın yanı sıra romantik ve sadık yapısıyla da dikkat çeker. En uzun kanat açıklığına sahip kuş olan albatros, eşler arasındaki sevgi ve sadakat nedeniyle en özel kuşlardan biridir.

Albatros hangi ülkenin?

Aero L-39 Albatros, Çek Cumhuriyeti’nin yüksek performanslı eğitim uçağıdır.

Albatros uyurken uçar mı?

Albatros’un kanat ve vücut yapısı o kadar mükemmeldir ki kanatlarını çırpmadan saatlerce rüzgarda süzülebilir ve uzun uçuşlarda havada uyuyabilir. Kanatları hariç vücutları beyaz olan bu sevimli kuşlar hem erkek hem de dişi kuşlarla birlikte yaşardı.

Divane kuşu ne demek?

Divane kuşunun diğer adı Albatros kuşudur. Dişi öldüğünde, erkek bir taş yiyerek intihar eder. Bu yüzden Türkiye’de “Senin aşkına deli oluyorum” deyimi vardır. Albatros, eşine olan sadakatiyle bilinir ve kanatlarını çırpmadan çok uzun süre havada süzülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Uzun Saçlı Escort